Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Marie Svarcova uvařila 25. 10. 2018 17:44 Křupavá ryba s restovanou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 25. 10. 2018 17:44 Křupavá ryba s restovanou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 25. 10. 2018 17:44 Křupavá ryba s restovanou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 nejzajímavějších způsobů, jak využít igelitové sáčky: Hodí se při obalování, zdobení i pro přípravu „sáčkové omelety“