Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
hanahcotton uvařila 9. 10. 2012 07:32 Krůtí roláda plněná játry a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 9. 10. 2012 07:31 Krůtí roláda plněná játry a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 9. 10. 2012 07:31 Krůtí roláda plněná játry a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 9. 10. 2012 07:31 Krůtí roláda plněná játry a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 9. 10. 2012 07:31 Krůtí roláda plněná játry a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat