Tatrankové pracny, hrnečkové kokosky nebo křehké pusinky: Tyhle druhy cukroví můžete péct už teď a skoro bez práce
Zklamání pro zákazníky! Online nákupy v tomto obchodě končí, pro potraviny budeme muset zase po svých
Jak vylouskat ořechy snadno a rychle: Triky našich babiček zjednoduší pečení vánočního cukroví i následný úklid
Angel 666 uvařila 8. 4. 2019 19:15 Krůtí sekaná s čedarem, mrkví a pikantní glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 8. 4. 2019 19:15 Krůtí sekaná s čedarem, mrkví a pikantní glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Cikánské kuře: Jemně pikantní a šťavnaté maso pečené společně s bramborami hraje rozmanitými chutěmi všech ingrediencí