Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Anna Kocikova uvařila 14. 6. 2023 17:51 Krutony ze starších rohlíků z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 14. 6. 2023 17:51 Krutony ze starších rohlíků z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 14. 6. 2023 17:50 Krutony ze starších rohlíků z horkovzdušné fritézy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou