Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
maris uvařila 2. 7. 2025 13:51 Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 2. 7. 2025 13:51 Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Vaječná omeleta a tuňáková pomazánka v jednom: Zvláštní kombinace vytvoří skvělou a rychlou snídani s jedinečnou chutí
Svíčková hovězí z trouby podle rodinného receptu Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 140 min