Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Legoun uvařil 9. 7. 2025 18:40 Kuře, brambory a kysané zelí v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kopretina2014 uvařil 2. 4. 2024 19:10 Kuře, brambory a kysané zelí v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kopretina2014 uvařil 2. 4. 2024 19:10 Kuře, brambory a kysané zelí v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kopretina2014 uvařil 2. 4. 2024 19:10 Kuře, brambory a kysané zelí v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Farmář Daniel Pech poradil, jak poznat kvalitní česnek. Sám ho na Vysočině pěstuje a prodává za 75 korun za kilo ve stánku u pole
Pět levných večeří na všední den: Polévka couračka, kroupový šoulet nebo buřtguláš vyjdou do 30 Kč na jednu porci
Mřížkový koláč s tvarohem a jablky: Aby byl krásně křehký, máslo do těsta musí být studené a důležité je zvolit správnou mouku