Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
isindy uvařila 2. 2. 2011 19:05 Kuře na vřesu aneb netradiční kuře na medu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 2. 2. 2011 19:04 Kuře na vřesu aneb netradiční kuře na medu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tvarohovo pudinkové řezy z listového těsta: Nadýchaný vláčný dezert s jemnou náplní chutná božsky a zvládne ho i začátečník