Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
Zazářili s vlašákem v rohlíku, umí toho ale víc: Eva s Radkem založili retro bistro a dveře se u nich netrhnou
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:06 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:05 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:04 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:03 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:03 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským
6 foto Prostřeno: Podle Topreceptů vařila i Jana Yngland Hrušková. Tuhle babiččinu drožďovou pomazánku