Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:06 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:05 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:04 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:03 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 24. 3. 2011 18:03 Kuře pečené se sýrem a novými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dijonská hořčice: Dochucovadlo, které zbožňoval už francouzský král Ludvík XI. a básnil o něm i Shakespeare!
„Svatý Havel do zelí zajel.“ Co dalšího je třeba sklidit a jak se co nejlépe připravit na zimu podle říjnových pranostik