Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
MarcelaPa uvařila 11. 1. 2015 17:41 Kuře s pečeným česnekem a rukolovým olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarcelaPa uvařila 11. 1. 2015 17:41 Kuře s pečeným česnekem a rukolovým olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MarcelaPa uvařila 11. 1. 2015 17:41 Kuře s pečeným česnekem a rukolovým olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na rychlý oběd do 10 minut? Špagetová hnízda jsou šťavnatá, levná a skvěle zasytí!
Listové řezy s pošírovanou hruškou ve smetanovém krému Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 rebeka 165 min