Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
tejaja uvařila 30. 9. 2016 16:52 Kuřecí čtvrtky a pečené papriky s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 30. 9. 2016 16:51 Kuřecí čtvrtky a pečené papriky s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 30. 9. 2016 16:50 Kuřecí čtvrtky a pečené papriky s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 30. 9. 2016 16:49 Kuřecí čtvrtky a pečené papriky s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 30. 9. 2016 16:48 Kuřecí čtvrtky a pečené papriky s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
50 foto Maléry v kuchyni aneb Nepovedení velikonoční beránci: Co kus, to originál, připomínající spíš koně, lachtana či larvu
Marinované kuřecí řízky z trouby: Šťavnaté a aromatické řízečky překvapí i křupavou kůrčičkou, navíc jsou rychlé a snadné