Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Kocmax uvařila 17. 1. 2018 13:24 Kuřecí čtvrtky na roštu (bez tuku) 0 0 Zobrazit detail Kuřecí čtvrtky na roštu (bez tuku) Okomentovat
Kocmax uvařila 17. 1. 2018 13:24 Kuřecí čtvrtky na roštu (bez tuku) 0 0 Zobrazit detail Kuřecí čtvrtky na roštu (bez tuku) Okomentovat
21 foto Tři letní destinace, kde si Češi u moře užívají hodně jídla za pár korun: Chorvatsko to ale není a na Řecko taky zapomeňte
Znáte „panýr“? Slavný indický sýr se dá využít místo masa, báječně chutná palak paneer se špenátovou omáčkou