Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Anna Kocikova uvařila 13. 3. 2023 18:33 Kuřecí játra na slanině a zelenině se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 3. 2023 18:33 Kuřecí játra na slanině a zelenině se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 13. 3. 2023 18:33 Kuřecí játra na slanině a zelenině se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na perníčky, které jsou hned měkké? Univerzální těsto se hodí na Mikuláše, Vánoce i na jiné svátky