Tajemství dokonalého kuřete pečeného na zelí tkví ve správném výběru masa a zelí. Sáhnete po čerstvém nebo kysaném
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
ivulinka uvařila 12. 10. 2011 18:59 Kuřecí kousky s bazalkou a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 12. 10. 2011 18:45 Kuřecí kousky s bazalkou a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 12. 10. 2011 18:43 Kuřecí kousky s bazalkou a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 12. 10. 2011 18:40 Kuřecí kousky s bazalkou a tymiánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Skřivani nití obmotaní: Vepřové roládky plněné zelím jsou neuvěřitelně šťavnaté, lehce pikantní a hotové za chvíli
Topinka Jaroslava Sapíka ohromila princeznu Dianu: Chtěla ji po mně pořád dokola, vzpomíná slavný šéfkuchař
7 foto Tajemství dokonalé postavy Brigitte Bardotové: Slavná herečka odmítá maso a k obědu jí stačí kousek ovoce