Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Jikotka uvařila 9. 7. 2009 10:48 Kuřecí maso s mexickou zeleninovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jikotka uvařila 9. 7. 2009 10:47 Kuřecí maso s mexickou zeleninovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 foto Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Ovocné knedlíky pokaždé jinak: Vyhrají u vás tvarohové, kynuté, bramborové, odpalované, nebo jogurtové?