Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Eliza uvařila 25. 2. 2010 17:56 Kuřecí paličky s hořčicovo petrželkovou krustičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 25. 2. 2010 17:56 Kuřecí paličky s hořčicovo petrželkovou krustičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 25. 2. 2010 17:56 Kuřecí paličky s hořčicovo petrželkovou krustičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slezský bigos je pokladem severní Moravy: Spousta zelí a masa dává vzniknout skvělému jídlu, vonícímu švestkami a vínem
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Dokonale voňavý mátový sirup ze tří ingrediencí zvládne připravit i začátečník, když dodrží jednoduchý postup