Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
Lenka Škulinová uvařila 6. 8. 2017 14:54 Kuřecí prsa s cuketou a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 6. 8. 2017 14:54 Kuřecí prsa s cuketou a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Mleté řízky pečené v troubě: Křehké a šťavnaté maso zjemní smetana a sýr, chuť při pečení zvýrazní cibule