Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Kocmax uvařila 1. 8. 2018 20:24 Kuřecí prsa s ostružinami a černým jeřábem (bez tuku) 0 0 Zobrazit detail Kuřecí prsa s ostružinami a černým jeřábem (bez tuku) Okomentovat
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Švestková krémová polévka - Krémová kdoulová polévka Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 citromail 30 min