Tajemství dokonalého kuřete pečeného na zelí tkví ve správném výběru masa a zelí. Sáhnete po čerstvém nebo kysaném
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
maris uvařila 24. 11. 2013 14:20 Kuřecí prsa s pečeným fenyklem a pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 24. 11. 2013 14:20 Kuřecí prsa s pečeným fenyklem a pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 24. 11. 2013 14:20 Kuřecí prsa s pečeným fenyklem a pomerančovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Angelina Jolie miluje indický palak, tedy špenát se sýrem paneer, ale dopřeje si i jednoduše připravené filé z tresky
Jak na falešný medovník? Pro přípravu božského dezertu stačí jen tři suroviny. Zvládnete to za 5 minut!