Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Moanka uvařila 3. 3. 2023 12:37 Kuřecí prsa v krémové omáčce se žampiony a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Moanka uvařila 3. 3. 2023 09:31 Kuřecí prsa v krémové omáčce se žampiony a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Jak vařila moje babička v 60. letech: Nákupy v konzumu, mléko v bandasce a tahle nastavovaná kaše, to bylo naše dětství
Celerové karbanátky se šunkou a uzeným sýrem: Skvěle chutnají s bramborovou kaší, ale i studené ke svačince