Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Lenka Škulinová uvařila 2. 8. 2018 06:01 Kuřecí prsíčka v Sherry omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 2. 8. 2018 06:01 Kuřecí prsíčka v Sherry omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 2. 8. 2018 06:01 Kuřecí prsíčka v Sherry omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!