Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
maris uvařila 4. 4. 2016 13:56 Kuřecí ragú s pórkem, fazolemi a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 4. 4. 2016 13:55 Kuřecí ragú s pórkem, fazolemi a kukuřicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou je neuvěřitelně vláčný a křehký, vůni rumu a vanilky prostě neodoláte
10 foto Vyhlášený kuchař Miroslav Kalina dělá na Vánoce kapra po Novohradsku, který voní česnekem a na přípravu je snazší
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena