Kuřecí ragú s pórkem, fazolemi a kukuřicí

maris Kuchařka:

Drůbeží maso 3 názory

Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů
513

Suroviny

400 g kuřecího masa / stehenní řízky /
1 cibule
1 pórek
1-2 lžičky chilli pasty
200 ml drůbežího vývaru
tymián
1 konzerva červených fazolí s kukuřicí v tomatové omáčce
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme a orestujeme.

  2. Přisypeme k masu pórek nakrájený na nudličky, vmícháme chilli pastu, tymián, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Před koncem přidáme fazole s kukuřicí i s tomatovou omáčkou a společně krátce provaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 203 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí ragú s pórkem, fazolemi a kukuřicí

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo