Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
poslirecept uvařil 5. 11. 2024 11:50 Kuřecí salát s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 5. 11. 2024 11:50 Kuřecí salát s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 5. 11. 2024 11:50 Kuřecí salát s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křehký mandlový croissant na plech: Křupavý koláč s vůní mandlí snadno vyrobíte i z kupovaného listového těsta