Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Neelix uvařil 22. 1. 2015 22:23 Kuřecí směs do listového těsta 0 0 Zobrazit detail a v listovém těstě Okomentovat
Neelix uvařil 22. 1. 2015 22:23 Kuřecí směs do listového těsta 0 0 Zobrazit detail kuřecí směs Okomentovat
Video Osmažili jsme koblihy podle Josefa Maršálka: Jsou vynikající, krásně nadýchané, chutné a jejich příprava není nijak náročná
12 foto Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká