Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Luxusní pečená kachna téměř bez práce: Šťavnaté maso, křupavá kůže a ohromení hosté. Osvědčený postup nikdy nezklame
Marie Svarcova uvařila 7. 3. 2024 08:01 Kuřecí špalíky v zeleninové omáčce s bramborovo-batátovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 7. 3. 2024 08:01 Kuřecí špalíky v zeleninové omáčce s bramborovo-batátovým pyré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Masopustní zvyky a pověry: Hojnost jídla přináší štěstí, vepřové dodá sílu a koblihy jsou symbolem blahobytu
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad