Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Jikotka uvařila 12. 4. 2013 12:23 Kuřecí špízy pečené s lilkem a fenyklem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vláčná tvarohová bábovka se báječně hodí k odpolední kávě. Chutná skvěle, dlouho vydrží a je hotová raz dva a bez vážení
Josef Maršálek „dopekl“ i dotančil ve StarDance. Tohle v závěrečné řeči slavný cukrář vzkázal všem divákům
Jak připravit dokonalou holandskou omáčku? Fantastickou chuť a sametově hebkou konzistenci zaručí správné šlehání másla