Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
mika59 uvařila 21. 8. 2015 13:54 Kuřecí steak s omáčkou z Nivy a s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 21. 8. 2015 13:54 Kuřecí steak s omáčkou z Nivy a s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 21. 8. 2015 13:54 Kuřecí steak s omáčkou z Nivy a s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Vanilkový Mixar byl za 2,70 Kčs. Používal se na výrobu zmrzliny a koktejlů a děti jej jedly rovnou ze sáčku