Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
mika59 uvařila 30. 7. 2015 16:43 Kuřecí stehna na slanině a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 7. 2015 16:43 Kuřecí stehna na slanině a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 7. 2015 16:43 Kuřecí stehna na slanině a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 7. 2015 16:43 Kuřecí stehna na slanině a žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem