Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Petra Benesova uvařila 14. 10. 2016 10:48 Kuřecí ve smetanové omáčce s česnekem a parmazánem, pečené s brambory a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 14. 10. 2016 10:47 Kuřecí ve smetanové omáčce s česnekem a parmazánem, pečené s brambory a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 14. 10. 2016 10:43 Kuřecí ve smetanové omáčce s česnekem a parmazánem, pečené s brambory a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 14. 10. 2016 10:43 Kuřecí ve smetanové omáčce s česnekem a parmazánem, pečené s brambory a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonalý grilovaný hovězí steak? Rozhoduje výběr masa, rychlé zatáhnutí a odpočinek pod alobalem
Americký Doberge cake: Vynikající vrstvený pudinkový dort s evropskými kořeny se peče na místní masopust a chutná skvěle