Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
Marie Klara uvařila 4. 4. 2010 09:03 Kváskový chléb z hrubé mouky s vitamínem C 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Salátové okurky potřebují dobré hnojení: Pomůže mulč, naopak velké množství hnojiva a špatné dávkování škodí
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo
Jak si vychutnat kroupy podle našich babiček: Kroupová smaženice, polévka nebo kroupové zelí chutnají božsky a moc nestojí