Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:06 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:06 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:02 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:02 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:02 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Klíčící brambory vyhoďte, radí odborníci: Mohou způsobit vážné problémy se srdcem a ohrozit těhotné ženy
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost