Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:06 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:06 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:02 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:02 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 27. 5. 2011 07:02 Kvasnicová "smradlavá" pomazánka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny peče: Hrníčková Granko bábovka je neskutečně vláčná, voní kakaem a snadno se připravuje
Svátek matek se u nás slaví již 100 let. Maminku určitě potěšíte snídaní do postele, muffiny nebo těmito sušenkami