Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Ivana K. uvařila 20. 8. 2018 07:41 Květáková polévka s bramborem, zahuštěná krupičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana K. uvařila 17. 8. 2018 11:46 Květáková polévka s bramborem, zahuštěná krupičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Těhotnej kuchař poradil, jak na dokonalá pečená žebra z horkovzdušné fritézy: Kouzlo je v marinování i délce pečení
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady