Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Jaromira18 uvařila 31. 3. 2020 15:03 Květákové sněhulky s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 31. 3. 2020 15:03 Květákové sněhulky s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaromira18 uvařila 31. 3. 2020 15:03 Květákové sněhulky s medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky