Ozzákova kuchařka aneb Majonézovej masakr, pivní palivec, rozšmelcovanej vepř a další recepty, co vás dostanou do kolen
Recept na slepované linecké podle cukráře Skály: S pikantním ovocným džemem chutná božsky a ani nepotřebuje uležení
Jak správně zmrazit máslo, aby vydrželo na vánoční pečení: Využijte akce a připravíte lahodné cukroví levněji a bez stresu
K@tka uvařil 9. 10. 2012 19:23 „Lehká večeře“: Brokolicový salát s klíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 9. 10. 2012 19:23 „Lehká večeře“: Brokolicový salát s klíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou
Krupicový svítek v mléce, to je slaďoučký dezert z krupice podle Sandtnerky. Žloutkový krém pozvedne chuť do nebeských výšin
Jak správně skladovat vánoční cukroví: Pusinky patří do krabice, perníčky do plechové dózy a úly do lednice