Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Luxusní pažitkový žloutkový krém: Tuto jarní polévku si zamilujete, pažitka její chuť úžasně zvýrazní a oživí
K@tka uvařil 9. 10. 2012 19:23 „Lehká večeře“: Brokolicový salát s klíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 9. 10. 2012 19:23 „Lehká večeře“: Brokolicový salát s klíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vajíčkový salát podle ČSN: Chybět nesmí uvařené brambory ani speciálně upravená majonéza, pak je chuť dokonalá