Tatarák

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Hovězí maso 78 názorů

550

Suroviny

asi 30 dkg hovězí svíčkové
2 lžíce kečupu
pár kapek worcesteru
1 lžička hořčice
1 lžička tekutého čili
1 lžíce oleje
cibule
česnek (podle chuti)
1 žloutek
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 50 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience vymícháme dvěma vidličkami se syrovým, několikrát pomletým hovězím masem.

  2. Necháme uležet v ledničce a mažeme na opečené topinky, které si podle chuti můžene ještě očesnekovat.

Poznámka

Jsem si vědoma, že můj tatarák není přesně podle norem, my ho tady tak děláme a na akcích v restauraci u mého syna a zetě se vždy dělal takto a ne podle norem a všichni byli moc spokojeni. Jídlo není vhodné pro děti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 20 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tatarák

  • casino casino

    No, už skoro 40 roků nedělám tatara ze svíčkové... :-8
    Pro sebe míchám často jenom se solí, pepřem a olejem (žloutkem), ale mančaft si do masa nacpe co je komu libo;-(

    Odpovědět

  • jiska: zkusím :-). Díky za tip :-)

    Odpovědět

  • jiska jiska

    Zkuste ochutit karí kořením;to je pak pochoutka.

    Odpovědět

  • Janča: Rozhodně ano! Já tam dopíšu, že maso by mělo být pomleté, nějak mi to vypadlo :-)

    Odpovědět

  • Janča Janča(neregistrovaná)

    Místo oleje dávám žloutky, bez toho to fakt není ono a přidávám najemno nakrájenou cibuli,červenou papriku.Někdo dává i kmín, ale to je věc chuti co má kdo rád za koření.Maso se musí 2-3 umlít nebo naškrábat. Žádné nakrájet na malé kousky!!


    :-)

    Odpovědět

  • yossi yossi

    Aj ja ho robim tak. Nedavam ale olej a chili ale davam mlete feferony a cervenu mletu papriku. Super recept. :yes:

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

    vyborne, pripomina mi mou maminku se kterou jsem byla na Vlcine a tatarak byla lahudka

    Odpovědět

  • matej:;-)

    Odpovědět

  • matej matej(neregistrovaný)

    uplná lahudka :-p:yes:proste gusto mnammam:-)

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Tataráček je u nás taky v oblibě:-p:-p:-p,úplně slintám:-8. Česnek dávám až na topinku,cítím tu vůni

    Odpovědět

  • Míša:;-):-)

    Odpovědět

  • Míša Míša(neregistrovaná)

    My ho také milujem, já nepřidávám olej ale červenou papriku a na jemno nakrájenou kys. okurku. Musím se držet abych ho nesnědla sama než ho dám na stůl.

    Odpovědět

  • Stefan Stefan(neregistrovaný)

    Dobrý recept, len sa trošku zabudlo na zomletie, naškrábanie alebo nakrájané na malé kúsočky sviečkovej hovädzej...:-8

    Odpovědět

  • casino casino(neregistrovaný)

    "Tatarák - na vlastní nebezpečí"? Pročpak:-?
    Toto je na vlastní nebezpečí http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/ ale ještě žiju, ještě dejchám...):-)

    Odpovědět

  • savlinka: Díky Jani za foto!! :-D

    Odpovědět

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: tatarak domácí tatarák tatarák recept recept na tatarák tatarák z falešné svíčkové recept tatarák příprava tataraku ingredience na tatarák tatarak z hoveziho masa maso na tatarák tatarak ingredience jak ochutit tatarák falešná svíčková tatarák hovezi tatarak tatarak priprava výborný tatarák ingredience do tataraku tatarák ze svíčkové domaci tatarak recept tatarák restaurace

Zapomněl/a jsem heslo