Tatarák

Jana Remkova Kuchařka:

Hovězí maso 78 názorů

547

Suroviny

Asi 30 dkg hovězí svíčkové
2 lžíce kečupu
pár kapek worcesteru
1 lžička hořčice
1 lžička tekutého čili
1 lžíce oleje
cibule
česnek (podle chuti)
1 žloutek
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 47 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience vymícháme dvěma vidličkami se syrovým, několikrát pomletým hovězím masem.

  2. Necháme uležet v ledničce a mažeme na opečené topinky, které si podle chuti můžene ještě očesnekovat.

Poznámka

Jsem si vědoma, že můj tatarák není přesně podle norem, my ho tady tak děláme a na akcích v restauraci u mého syna a zetě se vždy dělal takto a ne podle norem a všichni byli moc spokojeni. Jídlo není vhodné pro děti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Tatarák

  • casino casino

    No, už skoro 40 roků nedělám tatara ze svíčkové... :-8
    Pro sebe míchám často jenom se solí, pepřem a olejem (žloutkem), ale mančaft si do masa nacpe co je komu libo;-(

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    jiska: zkusím :-). Díky za tip :-)

    Odpovědět

  • jiska jiska

    Zkuste ochutit karí kořením;to je pak pochoutka.

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Janča: Rozhodně ano! Já tam dopíšu, že maso by mělo být pomleté, nějak mi to vypadlo :-)

    Odpovědět

  • Janča Janča(neregistrovaná)

    Místo oleje dávám žloutky, bez toho to fakt není ono a přidávám najemno nakrájenou cibuli,červenou papriku.Někdo dává i kmín, ale to je věc chuti co má kdo rád za koření.Maso se musí 2-3 umlít nebo naškrábat. Žádné nakrájet na malé kousky!!


    :-)

    Odpovědět

  • yossi yossi

    Aj ja ho robim tak. Nedavam ale olej a chili ale davam mlete feferony a cervenu mletu papriku. Super recept. :yes:

    Odpovědět

  • jana jana(neregistrovaná)

    vyborne, pripomina mi mou maminku se kterou jsem byla na Vlcine a tatarak byla lahudka

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    matej:;-)

    Odpovědět

  • matej matej(neregistrovaný)

    uplná lahudka :-p:yes:proste gusto mnammam:-)

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Tataráček je u nás taky v oblibě:-p:-p:-p,úplně slintám:-8. Česnek dávám až na topinku,cítím tu vůni

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Míša:;-):-)

    Odpovědět

  • Míša Míša(neregistrovaná)

    My ho také milujem, já nepřidávám olej ale červenou papriku a na jemno nakrájenou kys. okurku. Musím se držet abych ho nesnědla sama než ho dám na stůl.

    Odpovědět

  • Stefan Stefan(neregistrovaný)

    Dobrý recept, len sa trošku zabudlo na zomletie, naškrábanie alebo nakrájané na malé kúsočky sviečkovej hovädzej...:-8

    Odpovědět

  • casino casino(neregistrovaný)

    "Tatarák - na vlastní nebezpečí"? Pročpak:-?
    Toto je na vlastní nebezpečí http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/ ale ještě žiju, ještě dejchám...):-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    savlinka: Díky Jani za foto!! :-D

    Odpovědět

1 2 3 4 5 6 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo