7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
JanaDorazinova uvařila 15. 4. 2010 16:28 Lehká večeře z brambor 0 0 Zobrazit detail hotovo Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 4. 2010 16:27 Lehká večeře z brambor 0 0 Zobrazit detail před zapečením Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 4. 2010 16:27 Lehká večeře z brambor 0 0 Zobrazit detail smažíme brambory Okomentovat
18 foto Tohle místo berou Pražáci útokem: Polévka za 10 Kč, hlavní jídlo od 39 Kč a v devět ráno vyprodáno