Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
aanicka uvařila 9. 3. 2011 16:02 Lehké ovocné knedlíky z odpalovaného tvarohového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aanicka uvařila 9. 3. 2011 16:01 Lehké ovocné knedlíky z odpalovaného tvarohového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jak poznat v obchodě kvalitní chleba? Všímejte si barvy bochníku, pevnosti kůrky i pružnosti střídky, říká expertka Hana Nykodymová