KVÍZ: Umíte vybrat správné suroviny do tradičního cukroví a připravit pracny, vosí úly či nepečené dobroty bez chyb?
Brněnský řízek překypuje bohatou vaječnou náplní: Vyvážená chuť i křupavý obal vás nadchnou. Příprava je snadná
Retro okénko: Obložené chlebíčky jako za socíku. Stočit ozdobně vějířek šunky zvládnete snadno podle jasného návodu
petram uvařila 21. 9. 2016 18:47 Letní zapékané těstoviny s cuketou a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 9. 2016 18:47 Letní zapékané těstoviny s cuketou a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 21. 9. 2016 18:47 Letní zapékané těstoviny s cuketou a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sváteční prvorepubliková bábovka: Mramorová šlehačková podle „Sandtnerky“ voní čokoládou a chutná božsky
Řezy Šalamoun: Neuvěřitelné vláčný a nadýchaný dezert voní rumem, božsky chutná a jeho přípravu zvládne i začátečník