Herečka Naďa Konvalinková prozradila fígl, jak na nejlepší kapří řízky podle Oldřicha Kaisera. „Jiné už neděláme,“ říká
Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Tanicka uvařila 8. 2. 2015 13:49 Listové šátečky plněné ořechovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 8. 2. 2015 13:49 Listové šátečky plněné ořechovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 8. 2. 2015 13:49 Listové šátečky plněné ořechovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Linecký koláč s jablky: Křehké těsto v kombinaci se šťavnatou jablečnou náplní je krásně vláčné a voní vanilkou
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání