Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 15:30 Lívanečky s překvapením s exotickou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 15:28 Lívanečky s překvapením s exotickou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 15:28 Lívanečky s překvapením s exotickou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 20. 4. 2010 15:28 Lívanečky s překvapením s exotickou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky
Makovo-tvarohová bábovka: Vynikající vláčný a nadýchaný moučník je jednoduchý, lepší konzistenci zajišťuje jedna ingredience