Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Lenka Morman uvařila 13. 4. 2012 03:48 Losos na másle s cibulí a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Morman uvařila 13. 4. 2012 03:48 Losos na másle s cibulí a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Morman uvařila 13. 4. 2012 03:47 Losos na másle s cibulí a česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!
Sezona v srpnu: Čas dožínek se nese i ve znamení sklizně paprik, sladkých ostružin nebo letních jablíček. Co ještě nabízí příroda?