uvařila 13. 3. 2010 20:42
po 30 minútach by mala byť ryža v kapustných listoch uvarená
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2010 20:42
po 30 minútach by mala byť ryža v kapustných listoch uvarená
uvařila 13. 3. 2010 20:42
na mahshi cromb dáme tanier/misku opakom a zalejeme zálievkou
uvařila 13. 3. 2010 20:41
pripravíme si zálievku, v ktorej budeme mahshi cromb variť
uvařila 13. 3. 2010 20:40
na stonky naukladáme do vrstiev plnené kapustné listy
uvařila 13. 3. 2010 20:39
do hrnca si naspodok naukladáme stonky z petržlenovej, kôprovej a koriandrovej vňate, na stonky naukladáme nakrájané paradajky a zvyšné strúčiky cesnaku
uvařila 13. 3. 2010 20:38
kapustné listy plníme zmesou mahshi
uvařila 13. 3. 2010 20:38
ďalej k ryži pridáme nasekanú petržlenovú, koriandrovú a kôprovú vňať, paradajkový pretlak, olej a maslo
uvařila 13. 3. 2010 20:37
k ryži pridáme cibuľu, cesnak a koreniny
uvařila 13. 3. 2010 20:28
kapustné listy varíme vo vode s 1ČL mletého indického kmínu
uvařila 13. 3. 2010 20:28
kapustné listy varíme, až kým nie sú akoby priesvitné
uvařila 13. 3. 2010 20:28
Mahshi cromb - plnené kapustné listy zmesou mahshi
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 24. 5. 2024 21:44
Přidáno 24. 5. 2024 16:18
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Pečená švestková povidla: Dokonalá domácí zavařenina, která se nikdy neztratí!
Jak připravit švestky ve vlastní šťávě krok za krokem: V zimě se budou hodit na koláče i do buchet
Halušky z řepy: Na odlehčenou verzi klasického jídla stačí jen tři ingredience a dostanou vás výraznou chutí i barvou