uvařila 13. 3. 2010 20:39
do hrnca si naspodok naukladáme stonky z petržlenovej, kôprovej a koriandrovej vňate, na stonky naukladáme nakrájané paradajky a zvyšné strúčiky cesnaku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 3. 2010 20:39
do hrnca si naspodok naukladáme stonky z petržlenovej, kôprovej a koriandrovej vňate, na stonky naukladáme nakrájané paradajky a zvyšné strúčiky cesnaku
listy zelné, rýže, cibule, česnek, sůl, pepř, cumin, nať petrželová, kopr čerstvý, koriandr čerstvý, protlak rajčatový, olej, máslo, bujón, rajče
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Omelety podle Marie Janků-Sandtnerové: Upečte si klasickou třenou nebo nezvyklou kynutou
Jak hubnou slavní: Ilona Csáková, Laďka Něrgešová i Jan Punčochář sází na přerušovaný půst, ale každý po svém...
Není pánev jako pánev: K čemu slouží wok a proč je lepší měď než hliník?