Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Jenda1 uvařil 4. 6. 2009 17:10 Maminčin jablečný štrúdl 0 0 Zobrazit detail příprava štrůdlů Okomentovat
Jenda1 uvařil 4. 6. 2009 17:09 Maminčin jablečný štrúdl 0 0 Zobrazit detail Maminčin jablečný štrůdl Okomentovat
Bezmasá jídla: Čočkové karbanátky jsou skvělou náhradou těch masových, voní čerstvými bylinkami a jsou jednoduché