uvařil 4. 6. 2009 19:09
Maminčin jablečný štrůdl
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 6. 2009 19:09
Maminčin jablečný štrůdl
mouka hladká, tuk hera, cukr krupice, vejce, mléko, prášek do pečiva, jablko, skořice mletá, cukr vanilkový, rozinky, ořechy vlašské, rum
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
Retro okénko: Perníčky ruměnky s voňavou polevou obsahují máslo a rum, jsou krásně měkké a nadýchané, na přípravu snadné
Luxusní kávová zmrzlina z espressa, mléka a smetany: Dokonale krémová je díky Salku a pravidelnému míchání