Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Gregusa uvařil 16. 8. 2023 12:08 Máslová polévka s houbami a bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 4. 2023 09:27 Máslová polévka s houbami a bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zdenka.s uvařila 27. 4. 2023 08:38 Máslová polévka s houbami a bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 27. 4. 2023 05:40 Máslová polévka s houbami a bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření