Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
toprecepty.cz uvařil 21. 3. 2023 09:42 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LukasM uvařil 21. 5. 2019 08:49 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 17. 5. 2011 15:06 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 17. 5. 2011 15:05 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 17. 5. 2011 15:05 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rumové kuličky: Nepečené vláčné cukroví s rozinkami se rozplývá na jazyku a díky různému obalení hned máte víc druhů