Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
toprecepty.cz uvařil 21. 3. 2023 09:42 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LukasM uvařil 21. 5. 2019 08:49 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 17. 5. 2011 15:06 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 17. 5. 2011 15:05 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 17. 5. 2011 15:05 Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí