Marinovaný kuřecí stehenní plátek: Šťavnaté maso nádherně voní a díky pikantní marinádě je hotové do deseti minut
Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 20. 6. 2016 19:06 Maso z mladého býčka na celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
CesnekAcibuleZakladMojiKuchyne uvařila 20. 6. 2016 19:06 Maso z mladého býčka na celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Jablečný koláč s pudinkem a piškoty: Šťavnatý a vláčný moučník s drobenkou fantasticky chutná, přitom je tak snadný