Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso z mladého býčka na celeru

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

20. 6. 2016 21:06

Suroviny

Porce: 5-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 696 kJ / 1 600 kcal
Bílkoviny235,66 g
Tuky45,82 g
Vláknina36,75 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 900 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy49,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí z mladého bycka hovězí z mladého býčka recept mladý býček hovězí kýta z mladého býka jaké je maso z bycka z mladeho bycka hovězí kýta z mladého býčka recept mladý býček recepty co uvařit z mladého býčka hovězí maso na celeru maso na celeru hovězí kýta z mladého býčka mladý býček gulas hovezi z bycka hovězí mladý býček kyta z bycka recepty z býčka mladý býček maso recepty maso z mladeho bička hovězí zadní z mladého býčka

Suroviny: maso hovězí, celer, cibule, česnek, kmín drcený, koření adžika, paprika sušená uzená, koření nové koření, bobkový list, ghee, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Maso z mladého býčka na celeru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6Nnn