Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Eliza uvařila 4. 10. 2009 08:37 Masovo-kapustové závitky z rýžového papíru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 10. 2009 08:35 Masovo-kapustové závitky z rýžového papíru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 10. 2009 08:33 Masovo-kapustové závitky z rýžového papíru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Mandarinky, uhlí ze sklepa, buráky ve slupce a občas i nějaká čokoládová figurka aneb Jak se slavil Mikuláš za socialismu
Posvícenská mětýnka z Kouřimi: Sladký závin podle receptu ze skanzenu voní skořicí a mákem a chutná skvěle
Květákové rizoto vás skvěle zasytí, přitom vyjde na pár korun a jeho příprava zabere jen několik minut